Formule De Zaak vol Smaak

Wanneer u als slager/traiteur op zoek bent naar ondersteuning bij promotie en presentatie, dan is De Zaak vol Smaak een interessante en zeer betaalbare oplossing. Met De Zaak vol Smaak kiest u voor een ondersteuning waarmee u zich nu en in de toekomst maximaal kunt onderscheiden als een ambachtelijke eetwinkel met lekkere, verse en ambachtelijke producten en specialiteiten.

Veel mogelijkheden voor een betaalbaar maandbedrag
De Zaak vol Smaak biedt u de mogelijkheid om uw promotie af te stemmen op uw winkel en uw eigen wensen. Naast het basispakket ondersteuning, wat u als deelnemer automatisch van ons ontvangt, hebben wij verkoopconcepten ontwikkeld die u naar wens kunt gebruiken. Dit biedt u de mogelijkheid om te ondernemen zoals dat wenst. Wij ondersteunen u waar u dat wilt. Compleet en betaalbaar.

Wilt u deelnemen aan De Zaak vol Smaak?
Wilt u deelnemen aan De Zaak vol Smaak of wilt u eerst meer informatie? Vul dan uw gegevens hier in zodat wij contact met u kunnen opnemen. U kunt ook bellen voor een afspraak met onze formuleadviseur (058) 295 47 47.

© Bens Verspromotie | Oostergrachtswal 47, 8921 AB Leeuwarden | 058-295 47 47 | www.bensverspromotie.nl | Privacy statement